❥fyller på höstgarderoben

2014-07-31 16:07:56 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Kände att nästan hela min garderob bara bestod av sommarkläder så nu har jag bestämt mig för att inte köpa mer linnen och klänningar, haha. Hittade en övermysig college-tröja på bikbok igår som fick följa med hem. Även skorna köpte jag tidigare i veckan på skopunkten, helt in love!!

❥mot väla

2014-07-30 11:57:24 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Om man bara hade orken till att göra sånahär frukostar varje dag. Så himla gott! Pannkakor, jordgubbar och nutella är lätt bästa kombon. Idag tar jag en tur till Väla med tjejerna, vi är nästan alltid på Emporia i vanliga fall så lite variation är ju aldrig fel. Har dock shoppat jääättemycket på senaste tiden så ska försöka att inte handla upp mina pengar (fast det säger jag varje gång).

❥outfit

2014-07-29 11:00:00 Kommentarer (6)
                                                                               
T-shirt från bikbok, kjol från forever 21, dr martens
 
Denna kjolen köpte jag i London, typ finaste kjolen jag sett. Har hängt på stranden hela dagen, inte helt fel. Spenderar större delen av mitt liv där nuförtiden haha. Hoppas allt är bra med er hjärtisar

❥england del 2

2014-07-29 09:00:00 Kommentarer (0)
                                                                               

❥fika

2014-07-28 20:52:49 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Hade lätt kunnat fika mig genom livet. Tog en fika med två saknade vänner på espresso house häromdagen, supermysigt! Uteservering är ju en av de bästa sakerna med sommaren.

❥ripped

2014-07-28 11:32:02 Kommentarer (2)
                                                                               
 
Jag shoppade ju en del i england och kommer nog lägga upp det lite då & då. Köpte bland annat dessa boyfriend-jeansen från topshop, är helt kär i dom!! 

❥englandsresan del 1

2014-07-27 20:28:06 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Förlåt för blogguppehållet. Men ni kanske märkte att inläggen före jag åkte oftast sög och det var för att varken tid eller ork fanns. Men jag älskar att blogga och fota och brinner verkligen för det och skulle aldrig kunna sluta med det helt, men nu jävlar är det all in som gäller precis som förut!
 
England. Vad ska man säga ens? Bästa. resan. i. mitt. liv. Jag vet inte riktigt var jag ska börja, men kan ju börja med att berätta att för er som inte vet så har jag varit på konfirmation och språkresa i England i 3 veckor och det var helt underbart!!!! Har delat in bilderna i 3 inlägg som kommer upp med jämna mellanrum.
 
I England bodde vi hos värdfamiljer i Eastbourne, då bodde jag tillsammans med Sofia, Evelina och vår "värdmamma". Vi bodde i ett litet radhus i ett område som nästan såg ut som privet drive i harry potter haha. En dag i England såg ut ungefär såhär (på vardagarna alltså): Vi gick upp halv 7, fick frukost vid 7 och tog bussen in till stan halv 8. Vi hade lektioner i kyrkan (engelska och religion) hela förmiddagen. På eftermiddagen fick vi göra vad vi ville och då gick vi oftast antingen till parken (sjätte bilden), till piren (fjärde bilden), till stranden eller så shoppade vi! Shoppingen i Eastbourne var faktiskt över förväntan. Sedan så åkte vi hem igen och åt middag, maten var faktiskt helt ok! God vissa dagar och mindre god vissa dagar. Sedan åkte vi nästan alltid in till stan igen, ibland gick vi på bio, ibland hade vi grillkvällar osv osv. Vi hade väldigt mycket fritid som ni märker vilket var superkul!
 
Jag kommer skriva mer om resan i de andra inläggen, annars lär detta inlägget bli 9384 mil långt, haha. Kraaaam