❥skolavslutning 2014

2014-06-13 15:43:36 Kommentarer (3)
                                                                               
 
Kan inte riktigt fatta att jag har sommarlov. På skolavslutningen hade jag på mig en topp från jfr (som endast fanns i ett exemplar så det var kul att jag var den enda som hade en sån), mina shorts från zara och mina glittriga sandaler. Bara ett år kvar på grundskolan och jag börjar redan få panik för jag trivs så himla bra på korsbacka!!
 
Om exakt 12 timmar är jag påväg till flygplatsen i kastrup och sedan på ett plan mot england på konfirmationsresa. Där kommer jag stanna i 3 (tre!!!!!!veckor och jag har aldrig varit såhär taggad. Kommer ha så himla kul med alla tjejer jag ska dit med. Det enda negativa med detta är att bloggen kommer stå tom, men jag kommer hem och börjar blogga igen den 5e juli. Har ju såklart med mig kameran så kommer ha sååå många bilder! Hoppas ni stannar tills dess. 
 
Tror jag kommer uppdatera twitter och instagram en hel del (beroende på om jag har wifi), heter @flystam på båda två!

❥korsbackamaran

2014-06-10 20:55:46 Kommentarer (0)
                                                                               


Sprang maran tillsammans med hela min skola idag, ca 7,5 km! Och såklart skulle det vara årets varmaste dag hittills just idag, men det gick rätt bra ändå. Imorgon ska vi lämna in våra skåpsnycklar sen på torsdag är det skolavslutning, taggaaaa

❥5 dagar

2014-06-09 18:20:26 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Om 5 dagar sitter jag på ett plan mot england med världens bästa vänner. Köpte denna resväska för ett par dagar sen, snyggaste på hela flygplatsen! Taggad till 1000.

❥för och nackdelar med walk in closet

2014-06-03 18:00:00 Kommentarer (1)
                                                                               
 
Att ha en walk in closet/klädkammare verkar ju vara de flesta tonårstjejers dröm, men det är ju inte bara fördelar kan jag säga. Nackdelarna är att det blir stökigt så himla fort (fast det är ju olika för alla såklart) och sedan är ju inte min så jättestor så jag har inte plats med så många klädhängare osv. Just nu har jag två klädhängare och massa förvaringslådor. Dock där pallen med plattången står kommer jag snart köpa en byrå med några lådor och ovanpå kommer alla skönhetsprylar stå. Lite hyllor osv ska också införskaffas. 
 
Finns ju såklart en massa fördelar också, t ex att jag har så mycket mer plats att och byta om på och att det knappt alls blir stökigt i mitt sovrum nu när jag inte har några kläder att stöka ner med. Att ha ett rum där man kan stå och prova outfits i lugn och ro är faktiskt riktigt härligt!

❥god & enkel middag

2014-06-03 12:00:00 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Mamma gjorde denna sjukt goda pastasalladen igår. Hur enkelt som helst att göra! Pasta, skinka, paprika, lök och en sås som är gjord på bara creme fraiche och ketchup. Mmmmmm

❥hur jag gör mina ögonbryn

2014-06-02 18:12:35 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Använder mig av denna ögonbrynsskuggan från sephora, använder den mörka färgen i mitten. Har för mig att den kostade 129! Älskar den. 
 
Börjar alltid med att noppa ögonbrynen lite om det behövs, sedan tar jag borsten till vänster och drar en linje under själva ögonbrynen. Sen tar jag mascaraborsten och suddar ut linjen och voilá! Efteråt tar jag lite mascara på fransarna och plattar håret sen är jag färdigfixad haha. (inte de allra bästa bilderna kanske, tog de med iphonen)

 

❥juni

2014-06-02 15:14:54 Kommentarer (2)
                                                                               
4 bilder från juni förra året.
 
Att det officiellt är sommar nu gör mig så himla glad. Saknar förra sommaren, bloggen gick bra och jag var alltid så nöjd med bilderna jag la upp. Bloggen går ju bra nu med såklart, men det känns som att jag presterade bättre förra året. Men det ska det bli ändring på!
 
Fick reda på några av mina betyg idag och är jättenöjd så det känns bra. Har inga planer för resten av dagen, ska nog baka något och sedan sätta mig och kolla på lite serier. Kram

❥söndagsfrukost

2014-06-01 10:54:13 Kommentarer (0)
                                                                               
 
Bananplättar ♡♡♡